V letu 2022 je v Slovenj Gradcu, v SREDIŠČU SVETA, zrasel nov, moderen bazenski kompleks Aqualatio, kjer lahko plavate, se sproščate v savnah in masažnih bazenih, se zabavate vi in vaši otroci in kjer poskrbimo za vaše zdravje skoraj celo leto. Aqualatio je namreč za vas odprt kar 360 dni v letu (zaprt je 1. januarja, na velikonočno nedeljo in ponedeljek, 1. novembra ter 25. decembra ). V novem bazenskem kompleksu Aqualatio bo vsak zagotovo našel nekaj zase.

V poletnem času je na voljo velik zunanji plavalni bazen, manjši bazen za otroke in rekreacijske površine s trampolinoma, kjer lahko vsi športno radovedni preizkusijo svoje akrobatske spretnosti. Na terasah za sončenje, zelenih travnatih površinah in v prijetni hladni senci dreves boste našli trenutek za počitek in stik s seboj.

V notranjosti objekta je na voljo plavalni bazen s petimi plavalnimi stezami, primeren za rekreacijo in plavanje. Bazen ima dvižno dno in omogoča izvajanje tečajev plavanja tako za najmlajše, ki se z vodo šele spoznavajo, kot za vse tiste, ki imajo kakršnekoli gibalne težave in potrebujejo za gibanje v vodi nižjo globino. Na voljo je tudi majhen otroški bazen ter verčji masažni bazen z vodnimi efekti, ki je odličen za sprostitev utrujenih mišic.

V objektu se nahaja tudi wellness s tremi različnimi savnami, hladnim bazenom za ohlajanje ter zunanjim masažnim bazenom z vročo vodo. Za tiste, ki želijo malo več zasebnosti in prilagojen program savnanja, pa je na voljo Zen prostor.

Obiskovalci si lahko rezervirate terapevtske masaže, storitve kiropraktika, fizioterapevtske storitve in vadbe s kineziologom. V objektu se, skupaj s poslovnimi partnerji Zdravstvenega doma Slovenj Gradec, izvajajo fizioterapevtske storitve in balneoterapija preko delovnega naloga ter samoplačniško. Posebnost fizioterapevtskih storitev je že omenjena balneoterapija, ki je ena izmed najstarejših načinov zdravljenja z naravnimi zdravilnimi sredstvi.

Poleg manjših otroških bazenov je za otroke poskrbljeno tudi raznimi igrali in zabavnimi animacijami. Medtem, ko se boste vi prepustili našim razvajanjem, se bodo vaši otroci zabavali v naši izvrstno opremljeni igralnici. Otroci lahko v Aqualatiu praznujejo tudi svoje rojstne dneve s športno-aktivnim rajanjem. Tako se lahko prepustijo vodnim norčijam pod budnimi očesi naših animatorjev.

Poskrbimo tudi za dvig energije sprimernim okrepčilom. V zunanjem baru z letnim vrtom ali pa notranjem baru se lahko osvežite s številnimi hladnimi pijačami ali pa spijete najboljšo kavo v mestu, lakoto preženete z različnimi prigrizki, se posladkate s slastnimi palačinkami, ohladite pa se lahko s točenim sladoledom.

O vseh novostih, programih in vsebinah,
ki se bodo odvijale v bazenskem kompleksu,
vas bomo obveščali preko socialnih omrežij
in spletne strani.

Všečkajte naš
Facebook profil
Sledite nam
na Instagramu
KJE SMO IN

KONTAKT

SPOTUR
Javni zavod za šport, turizem, mladinske in socialne programe Spotur Slovenj Gradec

Športni center Slovenj Gradec

Kopališka ulica 17
2380 Slovenj Gradec

Telefon: +386 (0)2 88 46 282
Email: sportnicentersg@spotur.si

 

Recepcija bazenskega kompleksa

Telefon: +386 (0)2 88 46 270
Email: bazen@spotur.si