ŠPORTNE PRIPRAVE v Slovenj Gradcu

Vabljeni v Slovenj Gradec – prijetno mesto, kjer se prepletata urbana tradicija in svetovljanska odprtost. Je najstarejše mesto na Koroškem, z bogato kulturno in športno zgodovino.

Gremo športat v Slovenj Gradec!

NAMESTITEV
Hostel Slovenj Gradec se nahaja na levem bregu reke Suhodolnice, v mirnem delu Ozar pod Rahtelovim vrhom. Do strogega mestnega jedra je pičlih 5 minut hoje. V Hostlu nudimo namestitev v moderno opremljenih sobah in apartmajih, ki so opremljeni z lastnimi kopalnicami in sanitarijami. V apartmajih je na razpolaga tudi polno opremljena  kuhinja. Dostop do sob in apartmajev je možen po stopnicah ali z dvigalom. Skupno število ležišč je 59. V zgornjem nadstropju je na voljo skupna kuhinja, kjer si lahko vsak  pripravi svoj obrok ter pralnica, kjer si lahko operete, posušite in zlikate svoja oblačila. V pritličju je zajtrkovalnica s popolnoma opremljeno kuhinjo, ki jo lahko gosti koristijo  brezplačno. V avli Hostla imajo gostje svoj internetni kotiček. Zraven se nahaja Hostel caffe, kjer se lahko družite, spoznavate ter posedate na sončni terasi ali pa ob soju  sveč preživite prijetne večerne urice.

ŠPORTNI CENTER SLOVENJ GRADEC
Lokacija obsega 18.770 m2 površin za izvajanje športnih dejavnosti in se nahaja v samem centru Slovenj Gradca. Pokrite površine zajemajo klimatizirano dvorano z igriščem za rokomet, košarko, dvema igriščema za odbojko in mali nogomet v velikosti 40 x 20 m, štiristezno strelišče velikosti 4 x 10 m, dvorano za borilne športe, prekrito s »tatamijem« v velikosti 14 x 14 m, telovadnico za namizni tenis, aerobiko, otroške in druge dejavnosti na površinah v velikosti 21 x 14 m, fitnes center z napravami za razvoj  vseh osnovnih skupin mišic v velikosti 72 m2, plezalno steno višine 12 m in širine 4 m ter sejno sobo z mizami do 40 sedežev. Odprte površine zavzemajo atletski, 6-stezni na 400 m in 8-stezni na 100 m s tartanom pokrit stadion, z vso pripadajočo atletsko opremo (kladivo, kopje, skok v višino s palico, daljino, disk …) in nogometni stadion z naravno travo v velikosti 100 x 65 m ter asfaltna igrišča za rokomet (mali nogomet) 40 x 20 m, košarko 28 x 15 m in odbojko 18 x 9 m. Najnovejša pridobitev je Park urbanih športov, ki k aktivnemu preživljanju prostega časa – na skejtu, BMX-u ali v plezalnih čevljih – odslej vabi vse adrenalinske zanesenjake.

BAZENSKI KOMPLEKS AQUALATIO
V notranjosti objekta so na voljo otroški ter plavalni bazen (25 x 12, 2 m) z dvižnim dnom ter vroči bazenček z efekti. Na voljo je tudi wellnes z zen prostorom in kar štirimi  različnimi savnami (bio, finska, turška, Sanarium). V poletnem času sta obiskovalcem na voljo dva zunanja bazena (25 x 11 m in 12 x 6 m) in rekreacijske površine s  trampolinoma.
Obiskovalci si lahko rezervirate tudi terapevtske masaže (klasična, hišna, športna masaža ipd.), storitve kiropraktika, fizioterapevtske storitve in vadbe s kineziologom.

O vseh novostih, programih in vsebinah,
ki se bodo odvijale v bazenskem kompleksu,
vas bomo obveščali preko socialnih omrežij
in spletne strani.

Všečkajte naš
Facebook profil
Sledite nam
na Instagramu
KJE SMO IN

KONTAKT

SPOTUR
Javni zavod za šport, turizem, mladinske in socialne programe Spotur Slovenj Gradec

Športni center Slovenj Gradec

Kopališka ulica 17
2380 Slovenj Gradec

Telefon: +386 (0)2 88 46 282
Email: sportnicentersg@spotur.si

 

Recepcija bazenskega kompleksa

Telefon: +386 (0)2 88 46 270
Email: bazen@spotur.si